A sószappan valójában egy könnyen használható, formára csiszolt, természetes himalája sótömb, melyet a bőr- ápolására, valamint egészsége megőrzésére használhatunk. Jótékony hatásai így ideális alternatívájává teszik a bőrre káros hatást gyakorló kozmetikai szereknek. Szépségét, bőrének épségét és rugalmasságát természetes úton is van lehetősége megőrizni,ráadásul ez a pénztárcáját sem fogja megterhelni, ha termékeink közül választ.


A himalája sószappan a természet erejét használja, nem tartalmaz semmiféle tartósítószert és adalékanyagot. Erősen ajánljuk zsíros, pattanásos bőrre, narancsbőrre, valamint ekcéma és gombásodás esetén. A himalája sószappan használata szinte újraprogramozza a bőr természetes megújuló képességét. Tapasztalja meg Ön is a sószappan jótékony és egészségmegőrző hatását!

A Himalája sószappan hatásai a bőrünkre:

  • A sószappan kiegyenlítő hatású, beállítja a sav-bázis háztartást és az egyénnek megfelelő pH értéket.
  • Száraz bőrnél a só lezárja a bőrfelületet, nem engedi kipárologni a nedvességet. A só használatával nem tömítjük el a bőrt, így az a sószappan használata mellett továbbra is tud lélegezni.
  • Zsíros bőrnél a sószappan kiegyenlítő hatása harmonizálja a túlzott faggyútermelődést, ezzel helyreállítja a túlzott zsírosodást.
  • Hormonproblémák, illetve kamaszkori pattanásos bőr esetén a sószappan segíti a bőr víz- és faggyúháztartását egyensúlyba hozni, valamint gyulladáscsökkentő hatású.
  • A sószappan, serkenti a vérkeringést, az anyagcserét, ezáltal frissebbé varázsolja a bőrt.

Sószappan

790 Ft
790 Ft
790 Ft
990 Ft
Kedvezmény: -200 Ft