Sóbarlang bérlet (10 alkalmas)

E-mail
10 * 60 perc gyógyulás, feltöltődés, ellazulás Közép-Európa egyik legnagyobb és legszebb sóbarlangjában!

Fogyasztói ár7.990 Ft
9.900 Ft
Az áfa összege 1.699 Ft

  • Leírás

 

MIÉRT IS JÓ A SÓBARLANG?

SÓKER Sóbarlang több, mint 23 tonna himalája sótéglával beépített helységeiben többszörösen használhatjuk ki a só egészségtámogató hatását.

A népi gyógyászatban is köztudott, hogy a sós levegő jótékony hatással van bőr- és légúti megbetegedések tüneteinek enyhítésére. A német sóbarlangokban folytatott vizsgálatok hasonló sikerekről számolnak be: a köhögés, az asztma, a szénanátha, az alvási zavarok, az allergiák, a neurodermitisz és más szervi betegségek rendkívül jól reagálnak egy többhetes sóbarlang kúrára. A tanulmányok megdöbbentő felfedezése volt, hogy a betegségek gyors javulása mellett a sóbarlang sópárás levegőjének pozitív hatása sokaknál a kúrát követően még több hónapig  is észlelhető volt, így a sóbarlang-kúra a megelőzésben, prevencióban is kiemelkedő jelentőségű.

A só természetes antihisztamin, tisztítja a tüdőt, a hörgőket és segít a slejm felszakításában, lágyítja, felbontja a viszkózus váladékot, nyálkát a tüdőben. A só szükséges a hurut és az arcüreg lerakódásainak felszakításához, és a sóterápiával közvetetten erősíthető az immunrendszer is.
A sótéglák puszta jelenléte azonban nem feltétlenül vezet a légúti betegségek javulásához! Ehhez elengedhetetlen a só jelenléte a belélegzett levegőben is, hiszen csak így tudja feloldani a letapadt nyálkát a légutakban. Ezért a SÓKER Sóbarlangban egy kerámiamembrános párásító készülék, úgynevezett ionizátor segítségével a levegőbe telített sós vizes oldatot porlasztunk.

A sóbarlang másik pozitív hatása a himalája só narancsos színének köszönhető. A himalája sótéglák nagy mennyiségben erős színterápiás hatással bírnak: a hátulról megvilágított himalája sótégla barátságos, narancssárga fénye olyan biokémiai változásokat idéz elő, amelyek elűzik a depressziót, csökkentik a pesszimizmust. A narancssárga a boldogság, öröm színe, nem hiába viselik ezt az árnyalatot a buddhista szerzetesek is. Meleg és aktív szín, mely oldja az izom feszültségeit.


A SÓKER Sóbarlangban, Közép-Európa egyik legnagyobb és legszebb sóbarlangjában kényelmes nyugágyakon, puha pléddel betakarózva töltődhetünk fel testileg és lelkileg, miközben a háttérben meditatív zene szól, mely segít az ellazulásban, a stressz oldásában.

Turnus időpontok: http://www.kristalysobarlang.hu/sobarlang-turnusok