Relax csomag

E-mail
Himalája Meditáció Relaxációs Kövi Szabolcs Cd + Ajándék Himalája só.

Fogyasztói ár1.990 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 1.567 Ft
Az áfa összege 423 Ft

  • Leírás

Himalája Meditáció Relaxációs Kövi Szabolcs Cd + Ajándék Himalája fürdősó

Mire jó a sófürdő?

Tudta, hogy egy 30 perces sófürdő salaktalanító hatása megfelel egy három napos böjtnek?
Méregtelenítő hatása mellett a sófürdő igen sok bőrbetegségnél javulást eredményez, alkalmazható a szervezet öngyógyító képességének aktivizálására, neurodermitisz, pikkelysömör, psoriasis ellen, száraz és zsíros bőr esetén, valamint feszültség, stressz oldására, kimerültség, túlsavasodás ellen.

A sófürdő alkalmazása:

Fontos: a sófürdő koncentrációja minimum 1% - os legyen!
Egy normál nagyságú fürdőkádnál (kb. 100 liter) legalább 1kg himalája sóra van szükség. Minél magasabb a koncentráció annál nagyobb a méregtelenítő hatás.

A himalája sót tegye a fürdőkádba és engedjünk rá kevés forró vizet. Ha a só feloldódott, engedje tele a fürdőkádat. A víz testhőmérsékletű legyen, hogy a szervezetnek nem kell energiát kifejtenie a hőmérséklet kiegyenlítésre és azonnal megkezdődhessen a salaktalanítás, méregtelenítés.
A fürdés időtartama legalább 20 perc legyen, mely során ne használjon se tusfürdőt, se sampont, se szappant. Fürdés után ne öblítse le testét, csak itassa le a vizet róla. A sófürdő után lehetőség szerint pihenjen le.

Tipp: Teliholdkor a sófürdő az ásványok optimális felvételéhez vezet, salaktalanító hatása pedig újholdnál a legerősebb.
Fontos: szív és keringési panaszok esetén legyen egy felügyelő személy a közelben!